Hava Durumu

Dehşetin altından yasak aşk çıktı

Durakta bekleyen iki kadını vurduktan sonra intihar etti. İşte o katliamın nedeni belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşetin altından yasak aşk çıktı

Antalya Manavgat'ta bir otelde restoran müdürü olarak çalışan Mutlu Polat (30), sabah durakta servis bekleyen Şule Seçil Tengir (37) ile iş arkadaşı Hürrem Babaoğlan'ı (33) pompalı tüfekle öldürdü. Tetiği 7 kez çektikten sonra bir el de kendi göğsüne ateş eden Polat ağır yaralandı. Evli ve 1 çocuk babası Polat'ın, Tengir'le bir süre ilişki yaşadığı ancak eşinden boşanmayınca genç kadın tarafından terk edildiği öğrenildi.

ÖNCE ONLARI VURDU, SONRA GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Olay, saat 08.30 sıralarında Antalya Caddesi'nde meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde çalışan Mutlu Polat, 07 LHD 36 plaka otomobiliyle Antalya Caddesi'ne geldi. Aracından inen Polat, elindeki pompalı tüfekle otobüs durağında bekleyen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan'ın üzerine ateş etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan kadınlar, kanlar içinde yere yığılırken, Mutlu Polat daha sonra aynı tüfekle göğsüne ateş etti.

İKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Şule Seçil Tengir olay yerinde yaşamını yitirdi. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Hürrem Babaoğlan ve Mutlu Polat, Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan Hürrem Babaoğlan, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. İki kadını öldüren Mutlu Polat ise ameliyata alındı. Tengir ve Babaoğlan'ın cesetleri hastane morguna gönderildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

1 AY ÖNCE AYRILDILAR

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde otobüs durağında otel servisi beklerken Mutlu Polat tarafından pompalı tüfekle öldürülen Şule Seçil Tengir ile Hürrem Babaoğlan'ın aynı otelde çalıştığı belirtildi.

Manavgat'taki bir otelde yönetici konumunda olan Tengir ile Polat'ın bir süredir birlikte olduğu ve 1 ay önce ayrıldıkları iddia edildi. Terk edildiği için öfkelenen Mutlu Polat'ın, Şule Seçil Tengir'i sık sık telefonla taciz ettiği, çalıştığı otele giderek rahatsız ettiği ve tekrar birlikte olmaya ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü. Saldırıda ölen Hürrem Babaoğlan'ın ise Ersen Teke ile nişanlı olduğu ve 1 ay sonra evlenecekleri kaydedildi.

EŞİNDEN BOŞANMAYINCA TERK ETTİ

Kumköy'de bir otelde restoran müdürü olarak çalışan Mutlu Polat'ın evli ve bir çocuk babası olduğu belirlendi. Polat'ın uzun süredir eşinden ayrılacağını söyleyerek Şule Seçil Tengir'e evlenme vaadinde bulunduğu, eşinden ayrılmamaması üzerine de Tengir tarafından terk edildiği iddia edildi. Şule Seçil Tengir'in de bir süre önce boşandığı kaydedildi.

8 KEZ ATEŞ ETMİŞ

Soruşturma başlatan emniyet ekipleri, Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Mutlu Polat'ın ifadesinin alınmasından sonra olayın aydınlanacağını açıkladı.

Polis, olay yerine kendi otomobiliyle gelen saldırganın, Tengir ve Babaoğlan'a 7 el ateş ettiğini, bir el de kendi göğsüne ateş ettiğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.