Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Akalın'dan bebek müjdesi

Osman Görgülü'nün aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi nedeniyle zor günler geçiren Okan Kurt mutlu sona ulaştı. Avukatı ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Kurt bir de müjde verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Akalın'dan bebek müjdesi

Demet Akalın ile Okan Kurt, geçtiğimiz ağustos ayında Kurt'un 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsılmıştı. Zor günler geçiren Okan Kurt, davanın sonuçlanmasının ardından önceki gün avukatı Nezih Kök ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Okan Kurt, "İcra gelmesi bizi çok yaraladı. Aileme zarar gelmesinden çok korktum ama bu süreci birbirimize kenetlenerek atlattık. Demet 'ne olursa olsun senin arkandayım' dedi. Beni en çok üzen evimize gidemediğimiz akşam kızım Hira'nın yanıma gelerek, "Baba niye evimize gidemiyoruz?" demesi oldu. Ama gelinen noktada kimseye tek kuruş borcum yok. Alnım ak başım dik buradayım" dedi.

Okan Kurt eşi Demet Akalın'ın canlı yayında geçirdiği sinir krizinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"Eşimin canlı yayında ağlamasını dinlemeye gücüm yetmedi. O çığlık bir annenin feryadıydı. Benim eşim Türkiye'nin en büyük starı. Bizim aile birliğimizi kimse yıkamaz. Bu zor süreçte gerçek dostla yalandan dostun ayrımını yaptık. Dostlarımızı 100'den 10'a indirdik. Hiç ummadığımız arkadaşlar bizi yaraladı. Eşimden ayrı yattığımda uykuları kaçan bir adamken kimi çevreler 'boşanacaklar' şeklinde haberler yaptı. Kötü planlar tutmadı. Ben eşimi hayatta aldatmam. Art niyetli insanlara gülüyoruz"

Okan Kurt bir de müjde verdi ve Hira'ya kardeş yapacaklarını da açıkladı.

Kurt, "Ben ne zamandır ikinci çocuğu istiyordum. Ama Demet'i bir türlü ikna edemiyordum. Amerika tatilinden döndükten sonra o da ikna oldu ve ikinci çocuğa sıcak bakıyor. Biz size yakında ailemizi genişletmekle ilgili haberler vereceğiz. Sağlıklı bir şekilde inşallah... Şuanda bana çok olumlu sinyaller veriyor. Beni üzmeyecek." dedi.

DEMET'TEN MESAJ

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile düğün fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına "Değişen sadece aylar, yıllar" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.