Hava Durumu

Demet Akalın kaza geçirdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Fatih Ürek'i dinlemeye giderken lüks otomobiliyle kaza yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Akalın kaza geçirdi

Şarkıcı Demet Akalın, Sahne İstanbul'a Fatih Ürek'i dinlemeye giderken, otomobiliyle küçük bir kaza atlattı.

"ÇOK KORKTUM, DİZLERİMİN BAĞI ÇÖZÜLDÜ"

Seyir halindeyken karşıdan gelen aracın kendisini sıkıştırması sonucu cipini bir evin kapısına sürten şarkıcı, "Çok korktum, bacaklarım hala titriyor. Dizlerimin bağı çözüldü" diyerek, otomobilini muhabirlere gösterdi.

Seyir halindeyken karşıdan gelen aracın kendisini sıkıştırması sonucu otomobilini bir evin kapısına sürdüğünü belirten ünlü şarkıcı "Vallahi çok korktum, panik oldum.Karşıdan gelen otomobil beni sıkıştırdı. Bir evin kapısına çarpmak zorunda kaldım...' açıklamasını yaptı.

Yaşanan kazadan sonra otomobilinin çizilen kapısını muhabirlere gösteren Demet Akalın, ''Allah beterinden saklasın'' diyerek kazayı nazara yordu.

"BAYA ZOR GÜNLER GEÇİRDİK"

Diğer yandan eşi Okan Kurt'un iş yerine gelen hacizlerden dolayı zor günler geçiren Akalın, son açıklamasında "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.