Hava Durumu

Demet, 'Nafakaları ödemiyor' demişti, Mehmet dekontları paylaştı!

Demet Şener, çocuklarının nafakasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattığı eski eşi İbrahim Kutluay, hakkındaki suçlamalarla ilgili basın açıklaması yaparak ödediği nafakaların dekontlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet, 'Nafakaları ödemiyor' demişti, Mehmet dekontları paylaştı!

Demet Şener, geçtiğimiz Mart ayında boşandığı İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia ederek icra takibi başlattı.

Nafaka ödemediği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan Kutluay, dün 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak "Nafakayı ödemediğime dahil bir beyanda bulundu bende nafakayı ödediğime dair dekontları mahkemeye sundum." dedi. Kutluay, mahkemeye sunduğu dekontları yaptığı basın açıklamasında paylaştı.

"HAYATIMDA BÖYLE YÜZSÜZLÜK GÖRMEDİM"

Kutluay'ın açıklamalarının ardından programa telefonla bağlanan Demet Şener ise, "Anlaşmamızda her ayın 1'inde nafaka yatacak ayın 15'inde değil. Ben icra kararını başlattıktan saatler sonra yatırdı. hala yatmadı hadi çıkarsın dekontları. Ben hayatımda böyle bir yüzsüzlük arsızlık görmedim" demişti.

DEKONTLARI YAYINLADI

İbrahim Kutluay, basın açıklamasında şunları söyledi: "Demet Şener'in 08.05.2019 tarihli beyanlarına karşı, gerekli açıklamalarda bulunmuş; fakat konunun detaylarına girmemiştim. Demet Hanım'ın açıklamalarına karşı cevapları ile söylemlerim mutlak doğrulandı; fakat yine de biraz daha ayrıntı vermeyi uygun gördüm.Konuyla ilgili dokümanları aşağıda bilgilerinize sunarım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.