Hava Durumu

Demet Şener'den Demet Akalın'a olay sözler

Eski manken Demet Şener gelinlikli bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Altına gelen yorumlardan birine dayanamayıp şoke eden sözler söyledi

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Şener'den Demet Akalın'a olay sözler

Eski manken Demet Şener 11 yıllık eşi, 2 çocuğunun babası eski milli basketbolcuİbrahim Kutluay'a Eylül 2016'da boşanma davası açmıştı. Nedeni; İbrahim Kutluay'ın kendisine ihanet etmesiydi.

Mahkeme, İbrahim Kutluay'ın eski eşine 750 bin lira maddi 600 bin lira da manevi olmak üzere toplam 1 milyon 350 bin lira tazminat ödemesini hükmetti.

Boşanmanın ardından Demet Şener'in dün evlendiği günden bir kareyi takipçileriyle paylaşması şaşırttı. Gelinlikli paylaşımının altına Demet Şener şu notu yazdı:

"Çok teşekkür ederim gelinliğim ve benimle ilgili o muhteşem yorumlarınız için... Evet evliliğimden bana kalan en güzel şey iki tane meleğim İrem ve Ömer bir de bu zarif gelinliğim sevgili Yıldırım Mayruk'un usta ellerinden çıkmıştı. Sakın bir özlem duyduğum sanılmasın lütfen... Yorumlarda çok bahsettiniz ben de paylaşmak istedim... Umarım bir gün benim de karşıma sevginin, emeğin, dürüstlüğün kıymetini bilecek,adam gibi sevecek birisi çıkacak... Sizleri seviyorum"

Gelinlikli fotoğrafının altına binlerce yorum alan Demet Şener, Demet Akalın'lı bir yoruma da yanıt verdi.

Demet Şener takipçisinin "Zamanında da Demet Akalın'ı sizinle aldatmadı mı? Adam gibi sevmediği baştan belliydi" yorumuna çıldırdı.

'ARTIK SUSMAK YOK'

Demet Şener'in bu yanıtı da Demet Akalın'ın çıldırtacak cinsten. Demet Şener takipçisine "Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla. Susmak yok artık. Yeter" diyerek herkesi şoke etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.