Hava Durumu

Demet Şener'in puzzle pozisyonu olay oldu

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden Demet Şener, bu kez masanın üzerinde dağılmış parçalarla haşır neşir olurken verdiği pozla adından söz ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Şener'in puzzle pozisyonu olay oldu

Kocası İbrahim Kutluay'a açtığı boşanma davası nedeniyle bir süredir adliye koridorlarında görmeye alıştığımız Demet Şener, tüm bu koşturmalarını özel hayatından uzak tutmaya çalışıyor.

VERDİĞİ POZ OLAY OLDU

Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sıkıntılarını kapı dışında bıraktığının izlenimini veren Demet Şener son paylaşımında puzzle yaparken görülüyor. Masanın üzerinde dağılmış parçalarla haşır neşir olan Şener'in bunun için verdiği pozsa takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

HAYRANLARI ATEŞLİ BULDU

Sandalyede oturmak yerine tek dizini sandalyenin üzerine koyan ve bu şekilde objektife gülümseyen Demet Şener'in bu karesi takipçileri tarafından son derece ateşli bulundu.

"BAKALIM KAÇ GÜNE BİTECEK"

Şener'in fotoğrafı sekiz binin üzerinde beğeni aldı. Güzel isim bu fotoğrafı, "Herkese mutlu akşamlar, yeni puzzle başlasın. Bakalım kaç güne bitecek" notuyla paylaştı.

YORUM YAĞDI

Şener'in fotoğrafına "Şimdi burada puzzle mı yoksa duruş mu dikkat çekmiş? Şair burada neyi anlatmaya çalışmış acaba?" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Demet'in o paylaşımı;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.