Hava Durumu

Demir yığınına dönen araçta can verdi

Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobilin önce refüjdeki aydınlatma direğine ardından da TIR'a çarpması sonucu Abdurrahman Gürcününoğlu hayatını kaybetti, Ramazan Dönder ile Ahmet Demir yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demir yığınına dönen araçta can verdi
Kaza, akşam saatlerinde Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi. Kent merkezinden havalimanı yönüne giden inşaat işçilerinin bulunduğu Ramazan Dönder yönetimindeki 02 LD 095 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.



Direği deviren otomobil, şerit değiştirip karşı yönden gelen Mustafa Kovan yönetimindeki 02 EF 474 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, demir yığınına dönen otomobildeki Abdurrahman Gürcününoğlu hayatını kaybetti, sürücü Ramazan Dönder ile yanındaki arkadaşı Ahmet Demir ise yaralandı. 



Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslaryla Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, Abdurrahman Gürcününoğlu'nun cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.