Hava Durumu

Demirtaşspor büyük düşünüyor

Yeni sezon öncesi takıma dahil ettiği 18 futbolcuyla adeta trans- fer şov yapan Mavi Beyazlılar'da Başkan Metin Altepe, "Uzun va-dede hedefimiz Bursa'yı profes-yonel liglerde temsil etmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2017 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2017 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirtaşspor büyük düşünüyor

Antrenör Cüneyt Çetin'in çalıştırdığı Bursa ekibinde hedef profesyonel olmak..

Süper Amatör Küme takımlarından Demirtaşspor'da yeni sezon öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosuna tam 18 takviye yaparak rakiplerine korku salan Mavi Beyazlılar, antrenör Cüneyt Çetin nezaretinde çalışmalarına önümüzdeki hafta Atıcılar Sahası'nda yapacağı antrenmanla başlayacak. Demirtaşspor'daki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Metin Altepe, "Bütün sporcularımız hocamız Cüneyt Çetin ile birebir görüştü. 14 Ağustos'ta başlayacağımız birinci hazırlık öncesi hepsine özel çalışma prog-ramı verildi" diye konuştu.

Uzun vadede hedeflerinin Bursa'yı profesyonel liglerde temsil etmek istediklerini belirten Demirtaşspor Başkanı Metin Altepe gelecek senelerin temellerini attıklarını söyledi. Altepe, "Tüm alt yaş gruplarında Elit Lig'de mücadele ediyoruz. Bu kategorilerde mücadele eden kardeşlerimiz gerçekten çok yetenekli. Sadece altyapı hocalarımız değil, A takım antrenörümüz Cüneyt Çetin de sürekli olarak bu grupları takip ediyor ve gelişimlerini gözlemliyor. Bizim A takım olarak da hedefimiz profesyonel liglerde mücadele etmek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.