Hava Durumu

Demirtaşspor fırtınası

Mavi Beyazlıların Başkanı Metin Altepe, "2 yıldır elde ettiğimiz tecrübelerin ardından bu se-zon BAL'a çıkacak bir takım yarattık. Ancak bizim hedefimiz bu takımı 3. Lig'e taşımak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirtaşspor fırtınası

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi..

Yeni sezon öncesi 16 oyuncuyla anlaşan Bursa ekibi tanışma yemeğinde bir araya geldi

TAM 16 TRANSFER

Bursa'nın en köklü futbol takımlarından olan Demirtaşspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan Mavi Beyazlılar'da Başkan Metin Altepe bu yıl işi sıkı tutuyor.
Yeni sezon için Teknik Sorumlu olarak Cüneyt Çetin ve Genel Kaptan Emre Şahin ile anlaşan Demirtaşspor ayrıca iç transferde Ahmet Serbest, Ali Bayrak, Samet İmren ve Abüzer Gülen ile yeniden sözleşme imzaladı.
Mavi Beyazlılar dış transferde ise Bağcılar'dan Ersin Aksaç, Elmasbahçe'den Yücel Baykal, Oğuzkan Telci, Hakkı Çalışkaner, Yusuf Karahancı, Zafer'den Orhan Akgül, Emre Karabulut, Yenice'den Burak Keskin, Dumlupınar'dan İsmail Ertaş, Akıncılar'dan Batuhan Öz, Değirmenönü'den Ferhat Gündüz ve Erdemli'den Hakan Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

HEDEF BAL'A ÇIKMAK

Kadro çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Demirtaşspor önceki gün ise Merinos Parkı'ndaki Göl Park Tesisleri'nde tanışma yemeği düzenledi.
Organizasyonda konuşan Mavi Beyazlıların Başkanı Metin Altepe, "Bursa'nın en köklü ve en eski kulüplerinden olan Demirtaşspor'da göreve geldiğimizde 1. Küme'de yer alıyorduk. İlk yıl uyumlu bir çalışma ile ligin bitiminden haftalar önce şampiyonluğumuzu ilan ettik ve Süper Amatör Küme'ye çıktık. Geçen sezon Süper'deki ilk yılımızda deneyim kazanarak ligi tanıdık. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak bir takım yarattık. Aramıza katılan her arkadaşımız çok değerli oyuncular. Ben bu ekibin başında olacak Teknik Sorumlumuz Cüneyt Çetin'e çok güveniyorum. Hedefimiz önce play-off ardından da BAL'a çıkmak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.