Hava Durumu

Deniz Baykal'a 3. operasyon! Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi

Deniz Baykal'a tedavi gördüğü hastanede 3. operasyon yapıldı... CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında "Hekim arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün dualarımız Deniz Bey ile beraber." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Baykal'a 3. operasyon! Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi

Deniz Baykal, beyninde oluşan basınç nedeniyle ameliyat edildi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, Baykal'ın son durumu hakkında bugün açıklama yapmıştı. İbiş, "Şu anda kanama yok. O konuda içimiz rahat. Deniz Bey, hem beynin istirahatte tutulması hem yeni beyin hasarlarına karşı koruyucu tedbir olması hem de akciğer fonksiyonları yönünden desteklenmesi nedeniyle şu anda uyutuluyor" demişti.

KAN BİRİKİNTİSİ TEMİZLENDİ

Baykal'ın dün sabahki ameliyatın sonucu yara kenarında oluşan kan birikintisi doktorlar tarafından temizlendi. İşlem, enfeksiyon riskine karşı ameliyathanede yapıldı. Temizleme işleminin ardından Baykal'ın tomografisi çekildi. Tomografi sonuçlarının doktorlar tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

Doktor İbiş şunları söyledi:

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Baykal'ın beynindeki kanama ve ödem üst düzeyde seyrediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Hastaneye geldiğinde gördüğümüz hayati tehlike halen devam ediyor. Yoğun bakımda yoğun bir tedavi altında olması hayati tehlikesi olduğu anlamına geliyor.

BİLİNCİ KAPALI

Olayın olduğu andan itibaren durumu ciddi, ciddiyet devam ediyor. Bilinci kapalı durumda, şu an öyle olması doktorların tercihi. Duyacağı her ses daha fazla oksijen ihtiyacı demek. O yüzden şimdilik uyutuluyor.

"BAZI OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUZ"

Şu ana kadar çok daha iyi sonuçları görebilme umudumuzu hep koruduk, ancak gelinen tablo içerisinde, elbette ki umutlarımızı yine koruyoruz ama bazı olumsuzlukları yaşadığımızı da sizler de biliyorsunuz, sizlerle de paylaşıyoruz.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.