Hava Durumu

Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na sitem

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, , ön seçim kararı alınmadan önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun lütufkar bir söylemle, "Antalya'dan sizi birinci sıradan koyalım, ön seçime gerek yok" dediğini, kendisinin ise ön seçime memnuniyetle gireceğini söylediğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na sitem
CHP Antalya Milletvekili ve eski Genel Başkanı Deniz Baykal, ön seçim kararı alınmadan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun lütufkar bir söylemle, "Antalya'dan sizi birinci sıradan koyalım, ön seçime gerek yok" dediğini, kendisinin ise ön seçime memnuniyetle gireceğini söylediğini anlattı.

Baykal, Atatürk Parkı'ndaki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, genel seçimlere giderken Antalya siyasetinin oldukça hareketlenmeye başladığını, seçim heyecanı ve coşkusunun yavaş yavaş şekillendiğini belirtti.

CHP'nin ön seçim kararı alarak bu oluşuma en büyük katkıyı yaptığını ifade eden Baykal, "Antalya'da CHP olarak adayların, bütün üyelerin katılacağı yargıç gözetiminde bir ön seçim sonucu belirlenmesini genel merkez kararıyla şekillendirdik. Ben de burada bir aday adayı olarak yerimi aldım" dedi.

 KILIÇDAROĞLU'NDAN BAYKAL'A TEKLİF

Baykal, ön seçim kararı alınmadan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun lütufkar bir söylemle, "Antalya'dan sizi birinci sıradan koyalım, ön seçime gerek yok" dediğini, kendisinin ise ön seçime memnuniyetle gireceğini söylediğini anlattı.

Kendisinin anlayışının genel başkan tarafından uygun görülmesiyle ön seçim kararı alındığına dikkati çeken Baykal, şöyle konuştu: "Genel Başkan, kontenjanla ilgili kanaatimi alma ihtiyacı hissetti. O konunda da tereddütsüz değerlendirme yaptım. Kontenjan aday, genel mantığımı sarsan bir şey değil. Genel merkezin böyle bir yetkisi vardır. 'Bu ismi nasıl görüyorsun' dedi, ben de 'İyi ve değerli bir isimdir' dedim. Bütün süreç ondan sonra başladı. Bu şekillenme, benim mutlu olduğum bir şekillenme. Antalya'dan genel merkezin uygun gördüğü bir kontenjan olmasa daha da iyi olurdu ama genel merkezin kontenjan kullanma hakkına saygı gösteririm. Kontenjanın Çetin Osman Budak olması konusundaki kanaatimi işin başlangıç aşamasında belirttim. bugün bu tablo ortaya çıktı. Çetin Osman Budak, 3. sıradan kontenjan adayı olacak."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.