Hava Durumu

Deniz Seki'ye sürpriz ziyaretçi

Cezaevine girdikten sonra yakınlarına 'Bunca yıl bu sektörde hiç dost biriktirememişim' diye dert yanan Deniz Seki’ye Gülben Ergen'den moral ziyareti...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Seki'ye sürpriz ziyaretçi
Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi’nde yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki’ye sanat dünyasından destek devam ediyor. ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çaptırılan Deniz Seki’ye ilk olarak Sezen Aksu bir mektup yazmış, sanatçı da "Bu buzhaneyi sımsıcak yaptı, bana yastık oldu, yorgan oldu, bu mektupla ısınıyorum" demişti.

Deniz Seki'yi ziyarete gidiyor!Dün de Gülben Ergen, özel izin alarak gizlice Deniz Seki’yi ziyaret eden isim oldu. Seki’yle bir süre dertleşen Ergen, duygu dolu anlar yaşadı.Deniz Seki'yi kapıcı polisler yakaladıSeki’nin bu ziyarete çok sevindiği öğrenilirken Ergen, ziyaret sonrası hesabından “Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır” yazarak Konfüçyüs’ün sözlerini paylaştı.

TWİTTER'DAN YAZMIŞTI!

Gülben Ergen, ‘Uçacaksın’ albümünde Deniz Seki’ye ait olan ‘Ya Ölümsün Ya Düğün’ parçasını seslendirmişti. O gün bugündür iki sıkı dost olan Ergen, Seki’nin yakalanması üzerine twitter'dan ‘Deniz cayır cayır yanarken elini kolunu sallayıp pişkin pişkin gülümseyen kim bilir ne akıllı insanlar vardır’ yazmıştı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.