Hava Durumu

Denizli'deki Suriyeli cinayetinde bir kişi tutuklandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 3 Eylül'de iki Suriyeli arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet zanlısı şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2017 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Denizli'deki Suriyeli cinayetinde bir kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi'nde Suriyeli uyruklu Abdulwahed Hendawi (46) ile yine Suriye uyruklu İsmail Alluş (18), arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında İsmail Alluş, 4 çocuk babası Hendawi'yi elleri ve ayaklarından bağladıktan sonra bıçakla öldürdü.
OlayI fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk incelemede, Hendawi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, katil zanlısının bulunması için çalışma başlattı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, incelemede elde ettiği deliller üzerinde geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde cinayeti yakın bir kişinin işleme ihtimali üzerinde duran ekipler, ölen şahsın Suriyeli arkadaşlarını takibe alındı. Bir kişiden şüphelenen ekipler, operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli İsmail Alluş, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Alluş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.