Hava Durumu

Derbide Kestel güldü

Bölgesel Amatör Lig 22. hafta maçında Kestel Belediyespor, deplasmanda Zaferspor'u 89. dakikada Ömer Şeşen'in attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde kalma adına çok önemli 3 puan kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbide Kestel güldü

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

POZİSYON OLMADI

Dün oynanan ve nefesleri kesen Bursa derbisinde gülen taraf Kestel oldu. Bölgesel Amatör Lig 22. hafta mücadelesinde Kestel Belediyespor, grubun dişli ekiplerinden Zaferspor'u 90. dakikada Ömer Şeşen ile bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanının sahibi oldu. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takım da hücumu fazla düşünmedi ve ciddi pozisyon olmayan maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

TEK GOL YETTİ

Mücadelenin yarısında konuk Kestel Belediyespor etkili bir oyun sergilerken Yeşil Beyazlılar aradığı golü 89. dakikada buldu. Hızlı gelişen hücumda 89. dakikada Ömer Şeşen topu ağlarla buluşturdu ve karşılaşmanın sonucunu belirledi: 0-1. Sahadan galibiyetle ayrılan Kestel Belediyespor, ligde puanını 27'ye yükseltirken, kendi sahasında Bursa derbisinde rakibine mağlup olan Zaferspor ise 29 puanda kaldı ve zirveden iyice uzaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.