Hava Durumu

Derbide ses çıkmadı

Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı Kırmızılılar'da Belhanda 73. dakikada kırmızı kart gördü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbide ses çıkmadı

İLKYARIDA GOL YOK

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 9. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi oldu. 3. dakikada Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Feghouli topa sert vurdu fakat Sarı Lacivertliler'de Neustadter topu çizgiden çıkardı. Dakikalar ilerledikçe toparlanan konuk ekip 43. dakikada çok net bir fırsattan yararlanmadı. Ozan Tufan'ın kaptığı topta ani atak geliştiren Fenerbahçe, Valbuena'nın güzel pasında sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Vincent Janssen ile çok net bir gol pozisyonundan sonuç alamadı. İlkyarıda başka tehlikeli atak olmadı ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

BELHANDA KIZARDI

İkİncİ yarıya iyi başlayan yine ev sahibi ekip oldu. 47. dakikada sol kanattan Latovlevici'nin ortasında kafayı vuran Tolga Ciğerci'nin şutunu Fenerbahçe kalecisi Carlos Kameni son anda kornere çeldi. Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Belhanda, ceza sahasında kaleci Kameni ile girdiği ikili mücadelede rakibinin ayağına basınca hakem Cüneyt Çakır, Belhanda'ya ikinci sarı kartını ve ardından kırmızı kartını çıkardı. Sarı Kırmızılılar bu pozisyonun ardından 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda Fenerbahçe etkili olmaya çalışsa da ciddi bir pozisyon yaratamadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla puanını 23'e çıkaran Galatasaray liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe puanını 15 yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.