Hava Durumu

Derbiden 'Zafer' çıktı

Atıcılar-3 sahasında oynanan mücadelede Zaferspor, İnegöl Kurtuluşspor'u Ali Berk, Osman ve Erkan'ın attığı gollerle mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbiden 'Zafer' çıktı

İLK GOL PENALTIDAN

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 4. hafta mücadelesinde dün oynanan maçta Bursa Zaferspor, evinde İnegöl Kurtuluşspor'u 3-1 mağlup etti. Atıcılar Sahası'nda oynanan ve 500'e yakın taraftarın tribünden takip ettiği Bursa derbisinde karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi oldu. Kırmızı Beyazlılar ilk dakikadan itibaren rakibi karşısında etkili ataklar gerçekleştirdi. 39. dakika Zaferspor atağında Samet yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltıda beyaz noktanın başına gelen Ali Berk, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu ve Zaferspor'u 1-0 öne geçirdi. Zaferspor 44.dakika Murat Mercan'ın şutuyla etkili olmayınca. İlk yarı 1-0 sona erdi.

SAHNEDE ERKAN VAR

İkinci yarıda da ev sahibi Zaferspor, topa daha fazla sahip olan taraftı. 75. dakikada sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Osman Seferoğlu, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve fark 2'ye çıktı. Dakikalar 87'yi gösterdiğinde ise sahneye bu kez Erkan Demir çıktı. Samet'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Erkan, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı. Maçın son dakika-larında bu sefer İnegöl Kurtuluşspor bir penaltı kazandı. 90+2.'dakikada topun başına geçen Burak Salih, skoru 3-1'e getiren golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu şekilde sona erdi. Bu sonuçla Zaferspor ligdeki ilk galibiyeti aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.