Hava Durumu

Derbiye kalbi dayanmadı

Denizli'de, Galatasaray taraftarı Hasan Yarış (46), dün gece oynanan Fenerbahçe-Galatasaray süper final maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2012 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2012 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbiye kalbi dayanmadı
Honaz İlçesinde minibüsçülük yapan ve bir süredir şeker hastalığı tedavisi gören 2 çocuk babası 46 yaşındaki Hasan Yarış, dün akşam Fenerbahçe-Galatasaray süper final maçını izlemek için bir kahvehaneye gitti. Çay ocağının yanında bulunan bir sandalyeye oturan Hasan Yarış, maçın ilk yarısının son dakikalarına doğru aniden fenalaşarak yere yığıldı. İlk olarak kahvehanede maç seyredenlerin müdahale ettiği Hasan Yarış, daha sonra olay yerine gelen ambulansa konuldu.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yarış, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Honazspor'da bir süre kaleci olarak da oynayan ve Galatasaray taraftarı olan Hasan Yarış'ın vefatı ilçede büyük üzüntüye sebep oldu. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak önce Honaz'daki evine götürülen Hasan Yarış'ın cenazesi daha sonra Çarşı Camisine götürüldü. Burada yakınları, arkadaşları ve ilçe halkının da katıldığı cenaze namazı kılındı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'nun da katıldığı cenaze töreninin ardından Hasan Yarış Honaz Yukarı Mezarlık'ta toprağa verildi.

Hasan Yarış'ın hayatını kaybettiği kahvehanede vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Hasan Yarış ile birlikte kahvehanede maç seyreden Erol Sarı, Hasan Yarış'ın birden yere düştüğünü belirterek şöyle konuştu: "Bir anda yere düştü. Maçın 41.dakikalarında falan yaşandı olay. Çok iyi bir akadaşımızdı. Herkesle iyi geçinen, iyi bir Galatasaray taraftarıydı. Kahvehanede bulunanlar ilk müdahaleyi yaptı ama ne yaptıysak kurtaramadık. Sonra ambulans geldi ve arkadaşımızı ambulansa taşıdık. Ambulansa konulduğunda kalp grafisi çizgi halindeydi. Daha sonra Hasan Yarış'ın vefat ettiği haberini aldık çok üzgünüz"

Maçı aynı kahvehanede izleyen Galip Yıldız isimli vatandaş ise, maç oynandığı sırada arka sıralardan bir ses geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Hasan Yarış aniden yere düştü. Kalp masajı falan yapıldı. Sonra ambulans geldi ve Hasan Yarış ambulansa konuldu. Maçtan sonra vefat ettiği haberini aldık. Kendisi fanatik Galatasaray taraftarıydı. Biz Galatasaraylılar olarak şampiyon olmamıza rağmen sevinemedik. Hasan abi çok sevdiğimiz bir insandı."




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.