Hava Durumu

Derbiyi Finalspor kazandı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig B Grubu 5. hafta maçında Finalspor, Gemlik Basketbol'u 82-74 mağlup etti zirve, yolunda iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derbiyi Finalspor kazandı

Haber/Samet Zinciroğulları

ETKİLİ BAŞLADI

Türkiye Erkekler Baskotbol 2.Lig B Grubu 5. hafta karşılaşmasında Finalspor, çekişmeli geçen maç sonunda Gemlik Basketbol'u 82-74 mağlup etti ve ligdeki 4. galibiyeti aldı. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan maça hücumda etkili başlayan ev sahibi ilk çeyreği 16-10 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise Polat Kocaoğlu ve Oğulcan Sevim'in pota altında etkili performansıyla farkı açan Finalspor, mücadelenin ilk yarısını 42-27 önde tamamladı.

FİNAL FARKI

Üçüncü çeyreğe rakibine savunmada sertlikle cevap veren Gemlik Basketbol, Hüsnü Güler ile pota altından kolay sayılar bulsa da ev sahibi bu sayılara cevap verdi ve son çeyreğe 64-53 önde girdi. Son çeyrekte de tempolu oyununu sürdüren ve rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Finalspor, karşılaşmadan 82-74 galip ayrıldı ve ligde oynadığı 5. maçta 4. galibiyeti alarak zirve iddiasını devam ettirdi. Gemlik basketbol ise ligdeki 4. mağlubiyeti aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.