Hava Durumu

Derede can pazarı

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde, Hacı Musa Çayı'nda kamyonetiyle geçmek isteyen Mümin Gübeş, yağmur nedeniyle su seviyesi yükselen çayda mahsur kaldı. Suyun sürüklediği aracın üzerine çıkarak boğulmaktan kurtulan Gübeş ve yanındaki arkadaşı Eser Vural, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Derede can pazarı

Koru Mahallesi'nde palmiye fidanlığındaki ağaçları fotoğraflayan Eser Vural ve Mümin Gübeş, dün saat 16.00 sıralarında 33 LE 111 plakalı kamyonetle Hacı Musa Çayı'ndan karşıya geçmek istedi. Geçen hafta boyunca etkili olan yağış nedeniyle çayın su seviyesindeki yükselmeyi hesaplamayan ikilinin aracı bir anda suya gömüldü. Kısa bir süre sürüklendikten sonra tekrar suyun yüzeyine çıkan Mümin Gübeş yönetimindeki  kamyonet, kayalıklara takılarak durdu. Vural ve Gübeş, aracın üzerine çıkarak cep telefonuyla yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurtarma hazırlıklarına başlayan itfaiye ekibi, ilk olarak aracı halatla bağlayarak sürüklenmesini önledi. Daha sonra merdiven aracıyla kamyonetin bulunduğu bölgeye ulaşan ekipler, halatlarla bağladıkları Mümin Gübeş ve Eser Vural'ı kurtardı. Olaydan yara almadan kurtulan Gübeş ve Vural, sağlık kontrolünden geçirildi. Kurtarma operasyonunun ardından Hacı Musa Çayı'ndaki araçta vinçle çekilerek kıyıya çıkarıldı.

Çaydan geçen hafta geçtiğini belirten Mümin Gübeş, "Yağmur nedeniyle su seviyesi yükselmiş. Bunu fark edemeyince akıntıya kapıldık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.