Hava Durumu

Deren Talu'nun pozu olay oldu!

Deren Talu Instagram hesabından 3 kare fotoğraf paylaştı. Şort ve göbeğini ortada bırakan dekolteli bir kıyafet tercih eden Deren Talu'nun bu paylaşımına yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deren Talu'nun pozu olay oldu!

Eğitim hayatını yurt dışında sürdürürken bir giyim firması için verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sonrasında bir banka reklamında boy göstererek adını geniş kitlelere duyurdu.

YİNE ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

Güzelliğiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki Deren Talu, dönem dönem yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Katıldığı davetlerde çekilmiş kareleri ya da annesi ve kardeşiyle birlikte çekilmiş bir selfieyi hesabından paylaşan Talu son paylaşımıyla yine kendisinden söz ettirecek.

Takipçileriyle üç kare birden paylaşan Deren Talu, mini şortu ve göbeğini açıkta bırakan gömleğiyle son derece çekici bir görüntü verdi.

KAÇ NUMARA GİYİYORSUN?

Fotoğraflarını yoruma açık bir şekilde paylaşan Deren Talu özellikle uzun bacaklarıyla ilgili çok sayıda yorum aldı. Talu'nun esprili takipçileri onun neredeyse tamamen bacak olarak doğduğu şeklinde yorumlarda bulundu. Bazı takipçileri ise Deren Talu'nun ayak numarasını sordu!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.