Hava Durumu

Dersi basan veli koridorda öğretmeni dövdü

Bursa'da çocuğunun öğretmen tarafından dövüldüğünü ileri süren veli, okulu basarak öğretmeni dövdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2012 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dersi basan veli koridorda öğretmeni dövdü
Hastaneye kaldırılan öğretmen karakola giderek şikayetçi oldu.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen veli ise "Çocuğumu dövmüş, müdürü yerinde bulamayınca oldu" diyerek kendini savundu.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde bulunan Hasan Öztimur İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, çocuğunun derste dövüldüğünü ileri süren N.Ç. okulu basarak derste olan sınıfa girdi. İngilizce öğretmeni Lokman Sezer ise veli N.Ç.'ye ders olduğunu ve okul idaresi ile görüşmesi gerektiğini söyledi. Okul idaresine giden ve yerinde bulumayan N.Ç. dersin bitmesini bekleyerek koridorda öğretmeni darp etti. Burnu kanayan Lokman Sezer, okula çağırılan 112 ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta tedavisi yapılan Lokman Sezer, karakola giderek şikayetçi oldu.

Okula giderek öğretmene ziyarette bulunan Eğitim-İş Sendikası Genel Sekreteri Özkan Rona, "Veli okula gelerek derse girmiş, öğretmene hakarette bulunarak küfür etmiştir. Öğretmenimiz ise derste olduğunu söyleyerek idare ile görüşmesi gerektiğini söylemiştir. Okul idaresini yerinde bulumayan veli dersin bitmesini bekleyerek koridorda öğretmen arkadaşımızı darp etmiştir. Hocamıza atılan bu yumruklar milli eğitim camiasına atılmıştır. Karakola giderek kendisinden şikayetçi olacağız" diye konuştu.

"ÇOCUĞUMU DÖVMÜŞ"


İfadesi alınmak üzere karakola götürülen N.Ç. ise kendisini savundu. Öğretmenin çocuğunu dövdüğünü ile süren N.Ç, "Birşey yapmadım. Aramızda birşey yok. Çocuğumu dövmüş" dedi. Babası ile karakola gelen öğrenci ise öğretmenin kendisini dövdüğünü söyledi.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.