Hava Durumu

Dev aşkta yeni haber! Türk sevgili hamile

İtalya'nın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi ve Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli ile aşk yaşayan Türk manken Deniz Akalın'ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çiftin bebekleri ise erkek.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev aşkta yeni haber! Türk sevgili hamile
Andrea Agnelli, evliyken kalbini Türk manken Deniz Akalın'a kaptırmış, olay tüm dünya basınında manşetlere taşınmıştı. 

Sabah gazetesinin haberine göre yaklaşık bir yıldır birlikte olan çiftten yeni haber var. Magazin dergisi Chi'nin haberine göre; başkanın sevgilisi Akalın, dört aylık hamile. Çiftin bebekleri ise erkek olacak. Ünlü iklili, geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yapmıştı.



İTALYA'DA BÜYÜK SKANDAL OLMUŞTU

Andrea Agnelli’nin 10 yıldır evli olduğu, iki çocuğunun annesi 38 yaşındaki İngiliz eşi Emma Winter, eşinin Deniz Akalın'la ilişkisini öğrenince evi terk etmişti.



Eski manken Deniz Akalın ise, Andrea Agnelli’nin yakın dostu olan ve geçtiğimiz sezona kadar Juventus’un Pazarlama Müdürlüğü'nü yürüten Francesco Calvo ile evliydi. Ancak Deniz Akalın'ın Agnelli ile ilişkisinin ardından bu evlilik de krize girmişti. İddiaya göre, siyah beyazlı kulübe önemli sponsorlar kazandırmış olan Francesco Calvo, ihaneti öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon Euro tazminat alarak ayrıldı ve FC Barcelona ile anlaştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.