Hava Durumu

Dev FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Balıkesir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda, yeniden yapılanma çalışmalarında bulundukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı çıkarılan 63 kişiden 57'si gözaltına alındı. Şüphelerinin evlerinde yapılan aramada örgütün himmet ve sohbet gruplarının listeleri ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturmasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 57 kişi gözaltına alındı. Örgüt mensuplarının ikametlerinde ele geçirilen notlar içerisinde aktif yapılanma içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten örgüt mensubunun kendi el yazısıyla oluşturduğu isim listelerine ulaşıldı. Listede ismi yazan şahısların tamamına yakınının FETÖ soruşturmalarından kaydının bulunduğu ve listelerin örgütün himmet ve sohbet gruplarını oluşturan listesi olduğu öğrenildi.

Öte yandan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, örgütsel doküman ve notlar, sahte kimlikler, 9 adet tarihi sikke, 40 bin TL, 35 bin Dolar, 3 bin Euro, 38 çeyrek altın, 1 Ata lira, 3 Cumhuriyet altını ve 2 tam altın ele geçirildi

Listelerde isimleri bulunan 63 şüpheliden 57'sinin yakalandığı ve firari 6 şüphelinin ise aranmasına devam edildiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.