Hava Durumu

Dev kompleks gün sayıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi 2018 yılında tamamlanarak hizmete girecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dev kompleks gün sayıyor

Son 4 yılda yaklaşık 250 milyon lira yatırımla vizyon spor projelerine kavuşan Bursa'ya dev bir kompleks daha kazandırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi, 2018 yılında tamamlanarak hizmete girecek. GHSİM'nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi işbirliğiyle 2016 yılında başlayan tesisler tamamlandığında maliyeti tam 28 milyon Türk Lirası'na ulaşacak.

TESİSTE YOK YOK

Mustafakemalpaşa'nın terminal girişindeki kısımda yer alan yaklaşık 37 dönümlük araziye yapılan tesislerde yok yok. Proje tamamlandığında tesiste 2'si büyük, 3'ü bireysel 5 adet spor salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı tenis kortları, açık tenis kortları, 2 voleybol sahası, 2 basketbol sahası, gençlik merkezi, fitness salonu, yürüyüş, koşu, bisiklet yolları, kafeterya, 2 adet sergi salonu, sanat atölyesi, 2 adet sinema salonu, seminer salonları, çocuk oyun alanı, piknik alanı ve kapalı otoparklar olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.