Hava Durumu

Devire devire geliyoruz!

Türk Telekom karşısında son saniyeye kadar savaşan Bursaspor, nefesleri kesen maçı 3 sayı farkla kazanarak play-off öncesi ilk 4'te yer alma yolunda büyük avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Devire devire geliyoruz!

Türkiye Basketbol Ligi 30. hafta karşılaşmasında Bursaspor Durmazlar, Türk Telekom'u konuk etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle müthiş bir başlangıç yapan Yeşil Beyazlılar, Melih Kapucu ve Karlo Vragovic'in basketleriyle çeyreğin başında 7-0'lık seri yakaladı. Ancak Monroe ve Mehmet Özdoğan'ın sayılarıyla durumu eşitleyen başkent temsilcisi, farkın açılmasına izin vermedi ve ilk çeyrek Salih Uğraşan'ın üç sayılık basketiyle 19-16 ev sahibi ekip lehine sonuçlandı.

ÜST ÜSTE 8. GALİBİYET

İkinci çeyrek de kıran kırana geçerken, devre 37-37 eşitlikle sonuçlandı. Karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü periyotta Yunus Çankaya ve Burak Erol'un basketleriyle rakibine üstünlük kurma şansı tanımayan Potanın Timsahları, son çeyreğe 52-51 önde başladı.
Dördüncü çeyrek nefesleri keserken, Karlo Vragovic'in üç sayılık basketleri bitime 4.08 kala Yeşil Beyazlıları 61-60 önde tuttu. Son 21 saniyesine 69-69 eşitlikle girilen karşılaşmada rakibini hataya zorlayan Bursaspor, Vragovic ve Burak Erol'un sayılarıyla maçı 72-69 kazanmayı başardı.(Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.