Hava Durumu

'Devler' sahaya çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçları, bugün ve yarın oynanacak 4 maçla tamamlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2015 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Devler' sahaya çıkıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün sahasında Barcelona'yı ağırlayacak Manchester City, İspanyol ekibine karşı ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Avrupa kupalarında Barcelona ile sadece geçen yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşan İngiliz ekibi, 18 Şubat 2014 tarihinde sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta İspanyol ekibi, Messi'nin 54. dakikada penaltıdan ve 90. dakikada Alves'in attığı gollerle evine avantajlı döndü.

45 bin kişilik Etihad Stadı'ndaki mücadele TSİ 21.45'de başlayacak. Günün diğer maçında ise Juventus ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek.

Bayer Leverkusen-Atletico Madrid

"Devler Ligi"nde yarın milli futbolculardan Arda Turan'ın forma giydiği İspanyol ekibi Atletico Madrid, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına konuk olacak. İngiliz ekibi Arsenal ise Fransız temsilcisi Monaco'yu ağırlayacak. 

İki karşılaşma da TSİ 21.45'te başlayacak. Bu maçların rövanşları ise 17 Mart'ta oynanacak.

Atletico Madrid'de sakatlığı nedeniyle 2 gündür takım antrenmanına katılamayan Arda Turan, Bayer Leverkusen ile oynanacak maçın kadrosuna alındı.

İspanyol ekibinde sakatlığı devam eden Koke ise karşılaşmada forma giyemeyecek. İlk maçta cezalı futbolcusu bulunmayan Atletico Madrid'de Cristian Ansaldi, Gabi ve Diego Godin sarı kart görmeleri halinde rövanşta oynayamayacak.

Bayer Leverkusen'de milli futbolculardan Ömer Toprak, kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Hakan Çalhanoğlu'nun ise teknik direktör Roger Schmidt'in görev vermesi halinde forma giymesi bekleniyor. Alman temsilcisinde Emir Spahic ve Sebastian Boenisch kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek rövanş maçını kaçıracak. Robbie Kruse'un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği Bayer Leverkusen'de Tin Jedvaj ve Lars Bender'in oynaması ise şüpheli.

Arsenal-Monaco

Şampiyonlar Ligi 2. turunda üst üste 15. kez boy gösteren Arsenal'da, Monaco maçı öncesi Mikel Arteta, Mathieu Debuchy ve Abou Diaby sakatlığı yüzünden görev yapamayacak.

İngiliz ekibinde Alex Oxlade-Chamberlain ve Aaron Ramsey'nin durumları ise belirsizliğini koruyor. Arsenal'da Mathieu Flamini ve Nacho Monreal kart görmeleri halinde rövanşta oynayamayacak.

Monaco'da Lacina Traore sakatlığı nedeniyle 8 hafta sahalardan uzak kalacak. Sakatlıkları devam eden Yannick Ferreira Carrasco, Layvin Kurzawa, Andrea Raggi ve Tiemoue Bakayoko ve Ricardo Carvalho'nun durumları ise şüpheli. Fransız temsilcisinde Carrasco ve Kurzawa kart sınırında bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.