Hava Durumu

"Devletim kızımın kanını yerde bırakmaz"

Antalya'da trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen ve babasının vedalaşmak için bayramın birinci günü organlarını bağışladığı 17 yaşındaki Aleyna Hatun Budanır'ın karaciğeri ve kalbi 2 hastaya nakledildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Devletim kızımın kanını yerde bırakmaz"

Acılı baba kızının ölümüne neden olan sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösterirken, "Devletim kızımın kanını yerde bırakmaz" dedi. Öte yandan Aleyna'nın eğitim hayallerini gerçekleştirebilmek amacıyla çamaşırhanede çalıştığı da öğrenildi.

Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi'nde 16 Ağustos'ta Antalya-Burdur karayolundaki tali yoldan karşıya geçmek isteyen lise öğrencisi 17 yaşındaki Aleyna Hatun Budanır'a H.K. idaresindeki otomobil çarptı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan genç kızın 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşti. Genç kızın dün de organları ailesi tarafından bağışlandı.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Adli Tıp Kurumu morgunda kızının otopsi işlemlerini takip eden acılı baba Şahimerdan Budanır, en acı bayramlardan birini yaşadığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.