Hava Durumu

Diablo çılgınlığı

İlki 2001 yılında çıkan Diablo oyununun 3. versiyonu bu gece 00.01'den itibaren satışa sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2012 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2012 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diablo çılgınlığı
Oyunun fanatikleri dün geceden itibaren Taksim Meydanı'nda sıraya girdi.

Taksim Meydanı'nda "Diablo 3" çılgınlığı başladı. İlki 2001 yılında çıkan ve tüm dünyada merakla beklenen oyunun 3. versiyonu bu gece saat 00.01'de satışa sunulacak. Oyun tüm dünyayla aynı anda saat 01.00'da oynanmaya başlayacak. Oyunun fanatikleri, gece saatlerinden itibaren Taksim'de beklemeye başladı. Diablo 3'ü Türkiye'de satışa sunacak olan şirketin, ilginç kıyafetlerle gelenlere hediyeler vereceğini açıklamasının ardından bazı fanatiklerin, oyundaki karakterleri simgeleyen kıyafetleri giydikleri görüldü. Bazı oyun meraklılarının ise yurdun çeşitli yerlerinden İstanbul'a geldikleri gözlendi.

Oyunun satılacağı Taksim Meydanı'ndaki özel TIR'ın önünde beklemeye başlayan oyun meraklılarından Metin Aksu, "Bir hafta işyerinden izin aldım. Sırf oyunu oynamak için. İnternetten oyunu satın aldım ancak bu ambiyansı görmek için burada bekliyorum" dedi.

İlginç kıyafetiyle dikkat çeken İsmail Küçük ise, "Askında buradan çok iyi bir mesaj veriyoruz. İki gün önce derbi vardı ve insanlar birbirini yedi. Biz ise bir arada neler yapılabileceğini göstermek için buradayız. Gece yarısı biz de oyunu satın alacağız" diye konuştu.

Oyunu alabilmek için annesiyle birlikte sıraya giren küçük bir çocuk da, "Bu oyunu alabilmek için bugün okula gitmedim" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.