Hava Durumu

Diagne'den Juventus açıklaması: Çekinmeden kabul edeceğim

Galatasaraylı Mbaye Diagne'den çok konuşulan bir açıklama geldi. Golcü oyuncu Juventus ile her zaman temas halinde olduğunu ve teklif gelmesi durumunda çekinmeden kabul edeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diagne'den Juventus açıklaması: Çekinmeden kabul edeceğim

Afrika Uluslar Kupası hazırlıkları kapsamında Senegal'de bulunan Galatasaraylı Mbaye Diagne, ülkesinde verdiği röportajlarda geleceğiyle ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Bu sezon 30 kez fileleri sarsarak Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Diagne, Igfm adlı radyo kanalı ve Agence de Press Senegalaise'e verdiği demeçlerde şunları söyledi:

"Juventus'la devamlı temas hâlindeyim. Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında olduğumu duymak, benim için büyük bir gurur. Juve de beni arayıp tebrik etti. Açıkçası onlarla çok iyi bir ilişkimiz var. Zaten Juve, çok sevdiğim bir kulüp ve orada oynadığımda bana çok büyük destek olmuşlardı. Şayet Juventus bana şu an bir teklifte bulunsa hiç çekinmeden bunu kabul ederim. Çünkü onlar, çok büyük bir kulüp."

"AİLEM İÇİN PARA KAZANMAK ZORUNDAYIM"

"Attığım 30 golün üzerine söylenecek hiçbir şey olmadığını düşünüyorum. Eğer Galatasaray'dan ayrılmam gerekirse bana en yüksek maaşı teklif eden kulübe gideceğim. Zira bir ailem var ve onlar için para kazanmam gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.