Hava Durumu

Dik duruşa saygı

Sergilediği kararlı tutumla Türk futbolunda farklı bir kimlikle anılan İbrahim Yazıcı'nın cenazesine 3 Temmuz sürecindeki kilit isimlerin de katılması dikkati çekti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dik duruşa saygı

İbrahim Yazıcı Türk futbolunu sarsan 3 Temmuz sürecinde sergilediği tutumla futbol kamuoyunda 'Dik Duruş'un simgesi oldu.

Yazıcı'nın son yolculuğuna o dönemin kilit isimlerin katılması dikkati çekti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar belki de o dönemdeki görüş ayrılığından sonra ilk kez bir araya geldi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF eski yöneticisi Göksel Gümüşdağ, Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl, Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç, Eski Milli futbolcu ve AK Parti Milletvekilleri Hakan Şükür, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve sanatçılar Şahan Gökbakar, Mustafa Sandal, Metin Şentürk, Oktay Kaynarca merhum başkan İbrahim Yazıcı'yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Recep Altepe:

 “Bugün matem günümüz. Bursamızın büyük başkanı İbrahim Yazıcı'yı rahmetle şükranla anıyoruz. En güzel şey bu dünyada güzel şekilde iz bırakmak ve dostları ile en güzel şekilde uğurlanmak. Herkesin kıskandığı bu alanda şu anda onbinler bugün burada toplanmış durumda. Allah herkese böyle cenaze töreni nasip etmez. Kendisine bu güzellikleri yaşattığı için, Bursamıza güzellikleri yaşattıkları için Bursa halkı adına saygımı sunuyorum.“ 

Kadir Şankaya:

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yaptığı konuşmada, “Büyük başkan aynı çatı altında mesai yaptığımız bu büyük camiayı 5. şampiyon yaparak sesimizi dünyaya duyurdun. Biz Divan Kurulu ve gelecek olan yönetimle birlikte senin arzu ettiğin tüm başarıları sağlamak için çok çalışacağız. Hakkını helal et” dedi.

Recep Bölükbaşı:

“Bir başkandan daha fazlasıydı. O'nu çok genç yaşta ve çabuk kaybettik. Başkanımızın sürpriz vedası hepimizi çok üzdü. Şampiyonluğun tadını çıkaramadı. Şimdi düşünüyorum da hep içine attı. Yaşadığı sıkıntıları, engelleri bizlere yansıtmadı. Anlatmasa da bakışlarından biz anlardık. Düşünün Türk futbolunda devrim yaratan bir lider olacaksın, bir kez olsun şampiyonluğun arkasına sığınmayacaksın. Sensizliğe alışmak için bizim için kolay olmayacak. Dik duruşu ve bize öğrettiklerini biliyoruz. Hepimize yol gösterici olacaksın. Gözün arkada kalmayacak. Rahat uyu büyük başkan. Mekanın cennet, toprağın bol olsun.”

Ömer Erdoğan:

“Büyük bir başkanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tam 3 sene önce burada şampiyonluk kupasını kaldırmıştık. Bugün maalesef veda töreninde birlikteyiz. O'nun gayretiyle tarih yazdık. Allah nur içinde yatırsın. Kederli ailesine sevdiklerine sabır versin. Tekrardan başımız sağ olsun.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.