Dilimi 350 dolardan iki dilim biftek yedi
Beslenmesinde ete ve balığa ağırlık veren Orhan Gencebay, Japonya'dan Hollywood yıldızlarının da tercihi olan Kobe eti sipariş etti.
MAGAZİN , 11 Haziran 2014 Çarşamba, 12:54
Dilimi 350 dolardan iki dilim biftek yedi

Gencebay, eşi Sevim Emre'yle müdavimi olduğu İstanbul'un ünlü et lokantası Günaydın'ın şefi Süleyman Dilek'in Japonya'ya gideceğini öğrendi ve Dilek'ten tadını merak ettiği Kobe etinden sipariş etti.

Dilek, usta müzisyen için özel olarak dilimi 350 dolardan satılan 2 dilim Kobe eti getirdi.Sanatçı geçen günlerde sipariş ettiği eti afiyetle yedi.

Kobe eti Japonya’da Wagyu bölgesinde özel yetiştirilen Kobe danasından elde ediliyor. Hayvanlara doğdukları günden itibaren dingin bir hayat yaşatılıyor. Süt ve mama ile 3 öğün özel beslenme programına alınan hayvanlara yemeklerden sonra masaj yapılıyor.

Ayrıca danalara günde 20 litre bira yani arpa suyu içiriliyor. Bu nedenle kas sistemi gelişmeyen, sinir yapısı az olan et içten yağlanıyor.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR