Hava Durumu

Dinamo Zagreb dolu dizgin devam ediyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin de yer aldığı D Grubu'nda Dinamo Zagreb, deplasmanda Anderlecht'i 2-0 mağlup etti ve ikide iki yaptı. İki takım da maçı 10 kişi tamamlarken Anderlecht 2. maçını da puan alamadan tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dinamo Zagreb dolu dizgin devam ediyor!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde Anderlecht, Dinamo Zagreb'i konuk etti. Hırvat ekibi müsabakadan Izet Hajrovic ve Amer Gojak'ın golleriyle 2-0 kazandı. Ev sahibi ekip, Ognjen Vranjes'in oyundan atılmasıyla ikinci yarıyı 10 kişi oynadı. Zagreb'de ise Kevin Theophile-Catherine duraklama dakikalarında kırmızı kart gördü.

İlk maçında Fenerbahçe'yi 4-1 yenerek flaş bir başlangıca imza atan Zagreb, Belçika deplasmanında da üstün bir görüntü ortaya koydu.

Hajrovic'in 19. dakikadaki penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Dinamo Zagreb, Anderlecht'te Vranjes'in 46. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan atılmasıyla rahatladı.

68. dakikada Gojak'ın attığı golle 2-0 öne geçerek rahatlayan Dinamo Zagreb maçı bu skorla kazandı ve 6 puanla liderlik koltuğunda yer aldı. Konuk ekipte Thephile-Catherine son dakikada ikinci kırmızı kartını görerek oyundan ihraç edildi.

Anderlecht bu mağlubiyetle birlikte grupta puanı olmayan tek takım konumunda yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.