Hava Durumu

Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi'yi canlandıracak isim belli oldu

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile milyonları peşinden sürükleyen Burak Özçivit, ekranların en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda Osman Gazi'yi canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi'yi canlandıracak isim belli oldu

Yayınlandığı tarihten itibaren milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona bomba bir isimle giriş yapıyor. Burak Özçivit, Diriliş Ertuğrul disizinin yeni sezonunda Osman Gazi için sunulan başrol teklifine ''Evet'' dedi.

OSMANLI'NIN KURUCU PADİŞAHINI OYNAYACAK

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul bu sezon yerini Osman Gazi'ye bırakıyor. Burak Özçivit, Ertuğrul Bey'in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olan Osman Bey'i canlandıracak. Oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı.

DİZİ İÇİN BÜYÜK BİR PLATO İNŞA EDİLDİ

Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Dizi kostümleri için de kalabalık bir ekip büyük bir titizlikle çalışıyor.

YER ALDIĞI PROJELERLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle adından çok söz ettiren Burak Özçivit, Kara Sevda dizisindeki Kemal karakteriyle ise ününe ün kattı. Bu diziden sonra 2 sezon boyunca ekranda yer almayan Burak Özçivit, Kardeşim Benim 1 ve Kardeşim Benim 2 filmlerinin yanı sıra Can Feda filmiyle sinemada kendini gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.