Hava Durumu

Dışarı çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı hava Trakya bölgesini etkisi altına alacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dışarı çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan uyarı sonrasında İstanbul'da beklenen yağış ve rüzgar etkisini göstermeye devam ediyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapmıştı. Dün öğle saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış bugün etkisini sürdürmeye devam ediyor.

TRAKYA'DA KAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kar yağışı beklenirken Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor.

SEFERLER İPTAL

İstanbul'da özellikle dün akşam saatlerinden itibaren yağmur ve rüzgar etkisini sürdürürken, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) hava muhalefeti nedeniyle, Bursa-Armutlu-Yenikakıp-Kadıköy, Bandırma- Yenikapı-Botancı, Bursa-Kadıköy-Yenikapı'nın sabah seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

EĞİTİME KAR ENGELi

Edirne'nin Keşan ve İpsala ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.