Hava Durumu

Dışişleri'nden Londra'daki saldırılara kınama

Açıklamada, "Benzer saldırılara birçok defa maruz kalmış olan Türkiye ve Türk halkı, Birleşik Krallık halkının acısını anlamakta ve paylaşmaktadır" denildi

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dışişleri'nden Londra'daki saldırılara kınama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Londra'daki saldırılarla ilgili olarak yapılan açıklamada "Alçakça saldırıları en güçlü şekilde kınıyoruz" denildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da konuyla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Londra'da dün gece gerçekleştirilen bir dizi terör saldırısı sonucunda bir kez daha masum insanların hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu derin üzüntüyle öğrenilmiştir.

Alçakça işlenen bu saldırıları en güçlü ifadelerle kınıyoruz. Bu zor gününde dayanışma içinde olduğumuz dost Birleşik Krallık halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Saldırılarda hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına sabır, yaralananlara acil şifa diliyoruz.

Benzer saldırılara birçok defa maruz kalmış olan Türkiye ve Türk halkı, Birleşik Krallık halkının acısını anlamakta ve paylaşmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadelede Birleşik Krallık'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.