Hava Durumu

Dışişleri'nden Washington Post'a sert tepki!

Dışişleri Bakanlığı, PKK'nın elebaşlarından birinin makalesini yayımlayan Washington Post'a çok sert tepkide bulundu. Yapılan açıklamada, 'ABD dahil birçok ülkenin terör örgütleri listesinde yeralan, onbinlerce masum insanı hunharca katletmiş olan PKK'nın elebaşlarından biri bugün Washington Post gazetesini kullanarak alenen terör propagandası yapmıştır.' denildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2019 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dışişleri'nden Washington Post'a sert tepki!

İşte Dışişleri'nden yapılan açıklama;

ABD dahil birçok ülkenin terör örgütleri listesinde yeralan, onbinlerce masum insanı hunharca katletmiş olan PKK'nın elebaşlarından biri bugün Washington Post gazetesini kullanarak alenen terör propagandası yapmıştır. Bu yayınla birlikte, uluslararası toplumun terörizmle mücadelede en temel taahhüdü olan "terörizmin teşvik edilmesinin önlenmesi" ilkesi ağır biçimde ihlal edilmiştir. Terörle mücadelede terör örgütleri arasında ayrım yapılmaması elzemdir.

PKK'nın terör propagandasına alet olan ve DEAŞ, El Kaide ve diğer terör örgütleri konusunda sergilenen duyarlılıkla bağdaşmayan bu yaklaşım terörle mücadelede ikiyüzlü uygulamanın yeni ve vahim bir örneğidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.