Hava Durumu

Divan'da yeni dönem

Saat 18.00'de başlayacak Divan Kurulu'nda kongre üyeliğinde 20 yılı geride bırakan üyeler Divan Kurulu üyeliğine kabul edilecek. Divan'da ayrıca Üye Kabul ve Sicil Kurulu için seçim yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Divan'da yeni dönem

Bursaspor Olağan Divan Kurulu bu akşam toplanıyor. Atatürk Kongre Merkezi Yıldırım Salonu'nda yapılacak toplantı saat 18.00'de başlaşacak. Divan'da, Tüzük Genel Kurulu'nda yapılan değişikliklerle ilgili yeni bir yapılanmaya gidilecek. Buna göre, Bursaspor Genel Kurul üyeliğinde 20 yılı geride bırakan kişiler de ilk kez toplantıya katılım gösterecek. Yeni isimlerin katılımı ile 385 olan Divan Kurulu üye sayısı 625'e çıkacak.

ÜYE KABUL VE SİCİL KURULU

Kritik Divan Kurulu toplantısında bir de seçim gerçekleştirilecek. Üye Kabul ve Sicil Kurulu için iki asil, iki yedek üyenin seçimi yapılacak. Kulübe yeni alınacak üyelerin seçimi konusunda aktif rol alacak bu kurulun seçimi büyük önem taşıyor. Toplantıda son dönenme Bursaspor Kulübü içinde yaşanan gelişmeler de ele alınacak. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın kulübün idari mali ve sportif konularda üyeleri bilgilendirmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.