Hava Durumu

Divan'da yönetime istifa çağrısı!

Divan Kurulu'nda üyeler, yönetim kurulunu transfer tahtasını birkaç gün içinde açmamaları halinde istifa etmeleri çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Divan'da yönetime istifa çağrısı!

Bursaspor Divan Kurulu BŞB Stadı'nda toplandı. Toplantıda kulübün son durumu ele alındı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç açılış konuşmasında, "Bursaspor kimsenin egosunun tatmin ettiği bir yer değildir. Yönetim Kurulu'nun iyi niyetli çabalarını görü-yoruz. Ama iyi niyet de bir yere kadardır." dedi. İdris Sevinç ayrıca sportif direktör Selçuk Erdoğan'ı da Vakıfköy'ün geçmişine yönelik yaptığı açıklamalardan dolayı eleştirdi.

Sevinç, son kongrede kendisine yönelik kürsüde konuşan eski yönetici Hakan Dinçtürk'e de genel kurulda büyük bir olayın yaşanmaması adına yanıt vermediğini söyledi. Divan Kurulu toplantısında Bursaspor Yönetimi adına kulüp ikinci başkanı Konuralp Yeşil konuştu. Yeşil, "Transfer yasağı birkaç boyutlu. FIFA kısmı var, TFF kısmı var, kamu boyutu var. Şu an kamu alacakları dışında fazla engel kalmadı. 40 dosya vardı. Bundan sonra bir de FIFA'dan gelmesi muhtemel 3 dönem yasak konusu var. Hepsiyle görüşüyoruz. O konuda da gerekli çalışmayı yapıyoruz" diye konuştu. Divan Kurulu'nda söz alan üyeler yönetim kuruluna sert eleştiride bulundu.

KONURALP YEŞİL

Üyeler, birkaç gün içinde transfer tahtasının açılmaması halinde yönetimin istifa etmesi gerektiğini söyledi. Üyeler ayrıca "Burası Çemişgezek Spor kulübü değil. Eğer yapacaksanız yapın yapamayacaksanız istifa edin." dedi. Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Haluk Sivri yönetime "Eğer transfer tahtasını açamayacaksanız en geç 1 Eylül'de kongre kararı alın" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.