Hava Durumu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş göreve başladı

Diyanet İşleri yeni Başkanı Prof.Dr.Ali Erbaş resmen göreve başladı. Erbaş'ın göreve başlaması nedeniyle Diyanet'te devir-teslim töreni düzenlendi.Törende konuşan Erbaş "Cehalet ancak ilimle yok edilir"

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş göreve başladı

Diyanet'te yeni dönem başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'na atanan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş, resmen göreve başladı.Düzenlenen devir-teslim töreninde konuşan Erbaş, sözlerine "Her karış toprağı şüheda kanı ile sulanmış vatanımızın dört bir köşesinden, mihrapta kıyama duran imam hatiplerimize, dinimizin manevi huzurunu insanımıza taşıyan müftülerimize, kuran kursu öğrencilerimizden eğitim görevlilerimize, dünyanın dört bir yanındaki maneviyat elçilerine velhasıl bu şerefli görevin ağır sorumluluğunu birlikte taşıyacağımız teşkilatımıza selam ve sevgilerimi sunuyor, hayır dualarını bekliyorum" diyerek başladı.

"Cehalet ancak ilimle yok edilir" diyen Prof. Dr. Ali Erbaş'ın konuşmasının satır başları şöyle: Başkanlığımız yapıcı, kolaylaştırıcı, açık, net ve sarih bir üslup esaslı bir hizmet tarzıyla düşünce ve beyin işgalcilerine karşı tüm vatanadşlarımızın din güvenliğini sağlamaya devam edecek. Başkanlığımız işgalci ve sömürgeci küresel güçlerin dünyamızı göç ve ızdırap yurduna çevirerek kaosa sürüklediği başta arakan olmak üzere dünyadaki bütün mazlum halklara devletimizle birlikte nusret elini uzatmaya devam edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.