Hava Durumu

Dizi oyuncusu adliye önünde zanlıya saldırdı

Eskişehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki T.K.’yı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini de bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliye önünde T.K.'nın dizi oyuncusu kız kardeşi Şeyma Korkmaz, zanlıya saldırdı. Polisler genç kadın ve babasını güçlükle durdurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dizi oyuncusu adliye önünde zanlıya saldırdı
Vişnelik Mahallesi Park Sokak’ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisinden ayrılan, aynı işyerinde desinatör olarak çalışan T.K.’yı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Bir çocuk annesi T.K., ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçaklayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

T.K.’nın hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde T.K.’nın babası şüpheli Fatih S.’ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez T.K.’nın  dizi  oyuncusu  kız kardeşi Şeyma Korkmaz şüpheliye saldırdı. Şeyma Korkmaz'ı araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Şeyma Korkmaz, 'Beni Affet' dizisindeki Feride rolüyle tanınıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.