Hava Durumu

DNA sonuçları açıklanınca canlı yayında saldırdı!

Türkiye günlerdir Birgül Memiş'i konuşuyor. Evli olduğu sırada başka birisine aşık olan ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söyleyen Birgül Memiş'in bugün DNA sonuçları açıklandı. Sonuç açıklanır açıklanmaz canlı yayında eski kocası Birgül'e saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
DNA sonuçları açıklanınca canlı yayında saldırdı!

Birgül Memiş, Müge Anlı'nın programında anlattıklarıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. Evli olduğu sırada başka birisine aşık olan ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söyleyen Birgül Memiş'in 3. bir adamla evli olduğu ortaya çıktı.

Hayat hikayesi günlerce konuşulan Memiş aynı programda tecavüze uğradığını da itiraf etti. Müge Anlı'da Birgül Memiş olayında dün DNA testi de yapıldı.

DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI

DNA testi sonuçları bugün canlı yayında açıklandı. Sonuca göre 4 yaşındaki Görkem'in babası, Birgül'ün eski eşi Faruk Bey değil.

"İLK KOCAMI SEVMİYORDUM"

"18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı.

Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" dedi.

Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim" sözleriyle açıkladı.

Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem" dedi.

Müge Anlı'nın "Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?" sorusuna ise "Hayır" yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.