Mevsim geçişlerinin başlamasıyla birlikte grip, nezle gibi birçok hastalık kapıda bekliyor. Öksürüğü olan insanlar geçirmek için birçok yöntem deniyor. Öksürüğü geçirmeye yardımcı doğal tarifler bu konuda çok işinize yarayacak. Peki, doğal öksürük şurubu nasıl yapılır? Evde öksürük şurubu tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası...
Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evde bulunan malzemelerde doğal öksürük şurubu yapıp tedavi amaçlı kullanmanız öksürüğünü büyük ölçüde kesmeye yardımcı olacaktır. Peki, doğal öksürük şurubu nasıl yapılır?
Evde öksürük şurubu tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
ÖKSÜRÜK ŞURUBU TARİFİ
Öksürük şurubu malzemeler
2 adet olgun muz
2 yemek kaşığı bal
400 ml su
ÖKSÜRÜK ŞURUBU YAPILIŞI
Suyu kaynatın. Muzları ezin ve üzerine su dökün. Soğumaya bırakın. Tahta kaşıkla bal ekleyin ve karıştırın. Yatmadan önce 4 yemek kaşığı tüketin.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Doğal öksürük şurubu nasıl yapılır?
Mevsim geçişlerinin başlamasıyla birlikte grip, nezle gibi birçok hastalık kapıda bekliyor. Öksürüğü olan insanlar geçirmek için birçok yöntem deniyor. Öksürüğü geçirmeye yardımcı doğal tarifler bu konuda çok işinize yarayacak. Peki, doğal öksürük şurubu nasıl yapılır? Evde öksürük şurubu tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası...
Evde bulunan malzemelerde doğal öksürük şurubu yapıp tedavi amaçlı kullanmanız öksürüğünü büyük ölçüde kesmeye yardımcı olacaktır. Peki, doğal öksürük şurubu nasıl yapılır?
Evde öksürük şurubu tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
ÖKSÜRÜK ŞURUBU TARİFİ
Öksürük şurubu malzemeler
2 adet olgun muz
2 yemek kaşığı bal
400 ml su
ÖKSÜRÜK ŞURUBU YAPILIŞI
Suyu kaynatın. Muzları ezin ve üzerine su dökün. Soğumaya bırakın. Tahta kaşıkla bal ekleyin ve karıştırın. Yatmadan önce 4 yemek kaşığı tüketin.
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR