Hava Durumu

Doğduğu gün kaçırılmıştı! Gerçek ailesini böyle buldu

Doğduğu gün hemşire kılığında bir kadın tarafından kaçırılan 18 yaşındaki ABD'li kadın yıllar sonra gerçek ailesini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğduğu gün kaçırılmıştı! Gerçek ailesini böyle buldu

Doğduğu gün hemşire kılığında bir kadın tarafından kaçırılan 18 yaşındaki ABD'li kadın yıllar sonra gerçek ailesini buldu. ABD'nin Florida eyaletinde 18 yıl önce (doğumundan sekiz saat sonra), hastaneden hemşire kıyafetli bir kadın tarafından kaçırılan Kamiyah Mobled, yıllar sonra biyolojik ailesine kavuştu.

Doğduğu gün, Gloria Williams (51) adlı bir kadın tarafından kaçırılan ve 18 sene boyunca izine rastlanılamayan Mobled'in hayatı dış basında büyük yankı uyandırdı. Bebeğini düşürdükten sonra sahte kimlik çıkararak Florida'daki bir hastanenin yeni doğan ünitesinden sekiz saat önce doğan Mobled'i, hemşire kılığına girerek, kaçıran Williams 'çocuk kaçırma' suçundan yargılanıyor.

Williams'ın gerçek annesi olmadığını öğrenen Mobled ise kendisini kaçıran kadını savunarak kişisel Facebook hesabında, "Benim annem zalim bir insan değil. Bugüne kadar bana ihtiyacım olan her şeyi verdi" şeklinde bir yazı paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.