Hava Durumu

"Doğru planlama başarıyı getirir"

Mustafa Er, Bursaspor'un Süper Lig'e en kısa zamanda döneceğine inandığını söylerken futbolda başarının planlama ve disiplin ile geldiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Doğru planlama başarıyı getirir"

Bursaspor eski kaptanı ve teknik direktörü Mustafa Er, AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor eski futbolcusu ve teknik direktörü Mustafa Er, geçtiğimiz gün AS TV ekranlarında yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu ve Sönmez Medya Spor Spikeri Samet Zinciroğulları'nın sorularını yanıtladı. Bursaspor'un küme düşmesine çok üzüldüğünü söyleyen ve Yeşil Beyazlı camianın bu noktaları hak etmediğini belirten genç teknik adam, "Küme düştüğünüzde sadece kulüp olarak değil şehir olarak da etkileniyorsunuz. Şampiyon bir camianın bu noktalara gelmesi hayret verici. Ben inanıyorum ki Bursaspor şampiyon olarak en kısa sürede Süper Lig'e geri dönecektir" diye konuştu.

"BATALLA BİZİMLE OLABİLİR"

Bursaspor'dan ayrıldığı günden itibaren kendi gelişimi için çaba harcadığını belirten Mustafa Er hedefinin yakın zamanda doğru bir kulüpte teknik adamlık kariyerine devam etmek olduğunu söyledi. Mustafa Er, "Artık futbol çok değişti. Bizim zamanımızdaki eski alışkanlıklar geride kaldı. Şu an iyi bir ekip oluşturuyoruz. Doğru bir takımla anlaşarak hedeflediğimiz yere gelmeyi düşünüyoruz. Batalla'nın bile ekibimize dahil olma ihtimali var. Türkiye'de kulüpler arasındaki makas çok daraldı. Yakın bir zamanda 6. şampiyon çıkabilir diye düşünüyorum. A Milli Futbol Takımımızın başarıları ile birlikte ülke olarak futbolda potansiyelimizi ortaya koyacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.