Hava Durumu

Doğu Perinçek ittifak yapılanmalarını Bursa'dan açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'de ittifakların yapılmasının güzel olduğunu belirterek, partisinin Türkiye'nin önündeki sorunların çözümündeki ittifakı önemsediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğu Perinçek ittifak yapılanmalarını Bursa'dan açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bursa'da katıldığı bir etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, partiler arasındaki ittifak çalışmalarına değindi.

Perinçek açıklamasında ''Türkiye'de ittifakların olması özgürlüktür'' Bir gazetecinin sorusu üzerine Türkiye'de ittifakların olabileceğini aktaran Perinçek, şunları ifade etti: ''Türkiye'de ittifakların olması güzeldir, bu bir özgürlüktür. Fakat niçin ittifak? Türkiye'de yüzde 51 bir amaç oldu. Türkiye, Türk milleti, çiftçisi, işçisi, sanayisi, tüccarı ittifakın içinde değil. İttifak hesaplarında yok. İttifak hesaplarında bir tek iktidarda kalalım ve Türkiye'nin kaynaklarını, zenginliklerini paylaşmaya devam edelim..." Perinçek, bu ittifak anlayışını kabul etmediklerini söyleyerek, "Vatan Partisi olarak programda, Türkiye'nin önündeki sorunların çözümündeki ittifakı önemsiyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.