Hava Durumu

Doğugücü namağlup şampiyon

U-19 Yaş Ligi 2. Küme 5.Grup'ta ipi ğöğüsleyen Kırmızı Siyahlılar, elde ettiği başarıyla adını U-19 Yaş Ligi 1. Küme'ye yazdırmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doğugücü namağlup şampiyon

RAHAT KAZANDI

Bursa U-19 Yaş Ligi 2. Küme 5. Grup'ta şampiyon Doğugücüspor oldu. Kırmızı Siyahlılar şampiyonluk maçında Kurtuluş sahasında Yenicespor'u 4-0 gibi rahat bir skorla devirdi ve adını U-19 Yaş Ligi 1. Küme'ye yazdırmayı başardı. Şampiyonluk maçında Bursa BASKF Başkanı Osman Kılıç, Federasyon temsilcisi Nedim Sevim, Bursa Futbol Tertip Komite Üyesi ve İnegöl Futbol İlçe Temsilcisi Osman Gümüş, Doğugücüspor Başkanı Osman Taşdemir'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar hazır bulundular.

OYUNCULARINI KUTLADI

Şampiyonluk maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Altyapı Antrenörü İsmail Derman, "Bu sezon yeniden yapılanmaya gittik. Başkanımız Osman Taşdemir ile yöneticilerin de verdiği büyük destekle iyi bir ortam yakaladık. Hedefimiz, bütün altyapı kategorilerinde de başarılı olmak ve kulübümüzden nitelikli oyuncular çıkarmak. Ayrıca oyuncularımı oynadıkları başarılı futbol için tek tek kutluyorum" dedi. Altyapı antrenörü İsmail Derman maç sonunda şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcular tarafından omuzlara alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.