Hava Durumu

Doktor muayenehanesinde kalp krizinden öldü

AYDIN ve İzmir’de 2011 yılından bu yana doğal tıp ve sağlıklı estetik terapileri konularında hizmet veren Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı 40 yaşındaki Dr. Ulaş Bağatır, İzmir Alsancak’taki muayenehanesinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doktor muayenehanesinde kalp krizinden öldü
Evli 3 çocuk babası Dr. Ulaş Bağatır’ın dün gece telefonlarına cevap vermemesi üzerine İzmir’in Alsancak Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Hisarönü Apartmanı’nın ikinci katındaki muayenehanesine gelen yakınları, yerde cansız bedeniyle karşılaştı. Son hastasını muayenesinin ardından kalp krizi geçirdiği sanılan Uzm. Dr. Bağatır’ın cesedi, polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopside Dr. Bağatır’ın ölümnedeni kalp kirizi olarak belirlendi.

Uzm. Dr. Bağatır’ın ani ölümü Adnan Menderes Üniversite’sinde görevli eşi Prof. Dr. Reyhan Demir Bağatır, çocukları ve yakınları ile sevenlerini yasa boğdu. Ozon terapisi, doğal tıp ve sağlıklı estetik terapileriyle, birçok Aydınlı ve İzmirli hastasına şifa dağıtan Dr. Bağatır için bugün ikindi vakti İzmir’in Balçova ilçesindeki Uğur Camisi’nde cenaze töreni düzenleneceği bildirildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.