Hava Durumu

Doktora "benim hastama niye önce bakmadın" dayağı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde rahatsızlanan yakınını devlet hastanesinin acil servisine getiren Süleyman Ö.(33) hastasına öncelik tanınmamasına sinirlenip hemşire ile tartıştı, acil serviste görevli olan Pratisyen Hekim Ahmet Sıtkı Çelebi'ye yumruk attı. Gözlüğü kırılan ve gözünün altında morluk oluşan Pratisyen Hekim Çelebi'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Süleyman Ö. serbest bırakıldı. Yaşanan saldırıyı hastane çalışanları basın açıklaması yaparak protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doktora "benim hastama niye önce bakmadın" dayağı!

Bandırma'da ki olay, Süleyman Ö.'nin gece saat 24.00 sıralarında rahatsızlanan hastasını ilçe devlet hastanesinin acil servisine getirmesi sonucu yaşandı. İddiaypa göre acil servisteki yoğunluk olmasına rağmen hastasına öncelik tanınmasını isteyen Süleyman Ö. önce görevli hemşire ile tartıştı ardından kendisini sakin olması için uyaran Pratisyen Hekim Ahmet Sıtkı Çelebi'ye .yumruk attı. Buna rağmen acil servisteki hastalarınGözlüğü kıralan gözünün altı moraran Pratisyen Hekim Çelebi'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan öfkeli hasta yakını çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bandırma İlçe Devlet Hastanesi çalışanları yapılan bu saldırıyı basın açıklaması ile protesto etti. Yapılan basın açıklamasında konuşma yapan Başhekimi Muzaffer Şenveli, meslektaşına yapılan saldırıyı anlatıp, yaygınlaşan sağlıkta şiddetolaylarının çalışmalarını ciddi şekilde zorlaştığını söyledi.

Açıklamaya kırılan gözlüğü ile gelen Ahmet Sıtkı Çelebi ise Süleyman Ö.'nin hemşireye hakaret edip kendisine yumruk attıktan sonra acil servisteki hastaların çıkartılıp yakının tedavi edilmiseni istediğini öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.