Hava Durumu

Dolandırıcıya altın yerine çatal bıçak verdi

Antalyalı kadın, kendisini dolandırmaya çalışan şüpheliye altın diye poşet içinde kaşık çatal verip polise suçüstü yaptırdı. Polisi karşısında görünce kaçan şüpheli kovalamaca sonunda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dolandırıcıya altın yerine çatal bıçak verdi

Olay bugün öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki, Atike A.'yı telefonla arayarak kendisini 'polis ve savcı' olarak tanıtan 24 yaşındaki Mehmet Emin A., kadına hesabının terör örgütlerinin eline geçtiğini ve kendisine yardım edebileceklerini söyledi. Şüpheli Atike A.'dan evde bulunan para ve ziynet eşyalarını istedi.

Durumdan şüphelenen Atike A., polisi aramasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği, ekipleri müştekinin adresinde çalışma başlattı. Polisin direktifleri doğrultusuyla şüphelilerle görüşmeye devam eden Atike A.'dan, şüpheliye eve gelerek parayı almasını söylemesi istendi. Verilen adrese gelen şüpheli Atike A.'nın bir poşet içine hazırladığı çatal ve kaşık dolu paketi alması üzerine polis suçüstü yaptı. Olay yerinden hızla kaçan Mehmet Emin A. Cumhuriyet Mahallesi ara sokaklarındaki bir apartmanın bahçesinde kovalamaca sonucu yakalandı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.