Hava Durumu

Dört dörtlük Yıldırım

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Küme 4. hafta karşılaşmasında ağırladığı İsaörenspor'u Tarık'ın golüyle 1-0 mağlup etti ve puanını 12 yaparak iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dört dörtlük Yıldırım

Lacivert Turkuazlılar maçın başında bulduğu golle yenilmezlik serisine devam etti.

TARIK AFFETMEDİ

Süper Amatör Küme A Grubu 4. hafta karşılaşmasında Yıldırım Belediyespor sahasında ağırladığı İsaörenspor'u 1-0 yenerek namağlup unvanını devam ettirdi. Atıcılar-2 sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Tarık'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ilkyarısında her iki ekip de girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca başka gol olmadı ve Yıldırım ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

YENİLGİ BİLMİYOR

Maçın ikinci yarısında risk alan konuk ekip rakip kalede etkili olmaya başladı. Rakibinin baskılı oyununu doğru hamleler yaparak kırmayı başaran Yıldırım Belediyespor oyunu dengeledi. Mücadelenin geriye kalan kısmında iki ekip de girdiği pozisyonları gole çeviremeyin-ce maç 1-0 Lacivert Turkuazlıların üstünlüğüyle sona erdi. Aldığı bu galibiyetle puanını 12'§§§§ye yükselten Yıldırım Belediyespor namağlup devam ettiği Süper Amatör Küme'de unvanını korudu ve averaj farkıyla ikinci sırada yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.